valuta :
FÅLLA ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur

Internationell sjöfart är en internationell flygexpress företag brukar behandlas inom en vecka snabb leverans. Alla beställningar kommer att vara försäkrade för inköpsvärdet, och kan spåras på hemsidan.

Alla internationella försändelser skickas via EMS, främst inom detaljhandeln, och för grossistledet, kontakta oss, klicka på vår online kommentar! Det är därför du kan njuta av fri frakt och rabatter butiker här. Spara mer pengar nu åtnjuter verklig helt ny kvalitet.

Vi är en professionell online återförsäljare och samarbeta uttrycklig EMS, för att på lång sikt transport och leverans direkt hem till dig. Se till att du är hemma när paketen kommer komma fram till, tack.

Efter beställning, kontrollera din e-postadress här för att få orderbekräftelse kan du skicka i vår online för spårning webbplats klickar du på "spåra din beställning!

Återgång politik

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Här alla beställda varor är nära ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får inom sju dagar." Innan du kopplar utbyte och politik för återvändande, måste du kontakta returleveransadress innan du skickar våra objekt tillbaka. Kommentera det! Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs. inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar.

Alla varor beställs här är det paket du väljer. Vi är fast beslutna att projektet höger. Till rätt sätt, till höger återbetalning om objektet returneras: alla returnerade varor är föremål för en 15% restocking avgift. Sändning och bruksladdningar är inte refundable. Täck inte fraktkostnaderna för att returnera eller byta rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för fraktkostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, kan vi inte vara ansvarig för förlorade försändelser.

Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig när du får vår feedback här!

Utbyte

Vi kommer att acceptera från den ursprungliga beställningen inom 30 dagar från dagen för leverans av utbytet till en annan storlek eller färg. Vänligen kontakta oss med din beställning ID och våra medarbetare kommer att hjälpa dig. Kommentera det! Om du vill byta varor en annan stil, skulle du behöva gå tillbaka till ditt projekt återbetalning * (som dragits tillbaka), och en ny stil för din favoritordning.

Måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs. inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar. Slitna eller smutsiga föremål kommer snart att återvända till pi u.

Vi inte betalar frakten utbyte kommer du att ansvara för returfrakten och fraktkostnader, sjöfart så snart som möjligt utbytesprogram. Vi rekommenderar att du skickar objektet till vår egen säkerhet, när du lägger till spårning och försäkring, vi kan inte hållas ansvariga för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är inte refundable.

För Annullering

Annullering av order måste krävas "innan beställningen har skickats. Bly denna process alla order så snart som möjligt, inom sex till åtta timmar efter beställningen, så vi är inte alltid möjlighet att annullera ordern placeras efter. Jag hoppas att ni kan på detta den viktigaste punkten att förstå. begäran om annullering "efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med returpolicy.